dinsdag 21 januari 2014

Zetel voor barbie


Toen een collega het zeteltje zag dat ik gemaakt had voor de doos met zakdoekjes, kwam ze met het idee dat dit ook wel kon dienen voor de barbies. Ik ben dan maar weer aan de slag gegaan, dit keer met een fleurig stofje. Hier zitten de dames dan in hun nieuwe zetel. Straks neem ik hem mee naar mijn kleindochter.

zondag 19 januari 2014

Nog een reserve


Toch nog een zeteltje afgemaakt. Ik was hier dinsdag aan begonnen, maar er zijn zo van die dagen dat alles tegen zit. Eerst had ik een dunnere elastiek gebruikt, en daarmee lukte het dus niet. De boord onderaan de doos dus helemaal losgemaakt. Een tweede keer gestikt, en dan had ik per ongeluk een stukje elastiek mee gestikt. Dan is het beter om het even aan de kant te leggen. Vandaag terug bovengehaald, opnieuw losgemaakt, en derde keer goede keer, nu is het dus wel gelukt. Nu heb ik dus al eentje in voorraad. 

donderdag 16 januari 2014

Derde poging


Hier is dan de derde poging voor de nieuwe  sofa voor op mijn bureau.

woensdag 15 januari 2014

Toch nog een sofa


Hier is dan toch al een volgende sofa. Deze was op bestelling. De tweede die ik gemaakt had voor mijn bureau is intussen ook al verhuisd. Ik ga nu dus een derde poging wagen.

dinsdag 14 januari 2014

Gesloten sjaal


Vorig jaar maakte ik reeds een paar van dergelijke sjaals, o.a. ook één voor mijn dochter. Zij vroeg er nu nog één in een andere kleur. Deze is het dan geworden. Ze zijn lekker warm, en ik vind ze ook praktisch om te dragen. Hij is gemaakt met Bravo Big van Schachenmayr, en met 1 bol heb je  genoeg.

zaterdag 11 januari 2014

Barbiekleedjes


 De voorbije weken heb ik ook nog een aantal kleertjes gemaakt voor de barbies. Deze zijn wel niet allemaal voor mijn kleindochter. De bedoeling is om er een deel weg te geven voor kinderen die het minder goed hebben. 






maandag 6 januari 2014

Hier is de volgende


Hier is dan de nieuwe sofa voor thuis. Deze keer koos ik voor batick stofjes. Nu ga ik wel wat aan andere projecten werken. Voorlopig genoeg zeteltjes gemaakt.

zondag 5 januari 2014

Nog een sofa


Aangezien de laatste die ik maakte ook vertrokken is, naar mijn dochter, heb ik terug een nieuwe gemaakt voor mijn bureau.

Blauw kleedje barbie


Hier dan een eerste werkje van het nieuwe jaar dat af is.
En  het is weer een barbiekleedje geworden. 
Ik ben ook nog met allerlei andere zaken bezig, maar daar is wel wat meer werk aan, en die foto's volgen dus later.