zaterdag 31 maart 2012

Dekentje voor pop van Hannelore

Mijn kleindochtertje, bijna 2 jaar nu, speelt graag met poppen. Daarom maakte ik dit dekentje en kussentje voor de wieg van haar poppen.

Nog meer huisjes

De volgende rij huisjes staat eraan. Dit wordt normaal de breedte van mijn quilt. Nu ga ik bovenaan nog een aantal rijen toevoegen. Hiervoor moeten er wel eerst terug stofjes geknipt worden en huisjes in elkaar gezet worden.

zaterdag 24 maart 2012

Top paasquilt

De top van mijn paasquilt is af. Ik vrees wel dat het een quilt zal worden voor Pasen volgend jaar. Alles nog quilten en de afwerkingsbies aanzetten op 2 weken tijd is wel wat kort.

zaterdag 17 maart 2012

Nog een paasquilt

Met de stofjes die overbleven heb ik nog een quiltje geknipt voor op mijn salontafel. Hopelijk krijg ik het nog af tegen Pasen.

maandag 12 maart 2012

zondag 11 maart 2012

Bouwproject

Vandaag nog een rij huisjes aangezet. Ik dacht eerst het grote huis links onderaan te zetten, maar ik ga het in het midden onderaan zetten. Links komt er dus nog 1 rij huisjes bij en dat zal dan de breedte worden van mijn huisjesquilt. Daarna ga ik bovenaan nog een aantal rijen toevoegen.

vrijdag 9 maart 2012

Pannenlappen in paasstofjes

Hier zijn dan de pannenlappen die ik maakte met dezelfde stofjes dan mijn paasquiltje.

donderdag 8 maart 2012

Nieuw sjaaltje

Intussen nog een nieuw sjaaltje gemaakt. Deze keer heb ik het wat breder gemaakt, dus ook wat korter.

Paasquiltje afgewerkt

Mijn paasquiltje is af en hangt al op. Met dezelfde stofjes ben ik nu nog pannenlappen aan het maken. Binnenkort kunnen jullie die ook op mijn blog zien.

zaterdag 3 maart 2012

Paasquiltje


Ik had nog een paar mooie paasstofjes liggen. Hiermee heb ik dit kleine quiltje gemaakt.
De top is af, nu nog zien dat ik het volledig afgewerkt krijg tegen Pasen.

donderdag 1 maart 2012

Loper met katten

Een tijdje geleden zag mijn schoonzus deze stof met katten in een winkel liggen. Omdat ze deze zo mooi vond ben ik met haar de stof en bijpassende stofjes gaan halen en heb er deze loper van gemaakt. Nu nog quilten.

Nog huisjes

De volgende reeks huisjes staat in elkaar. Nu heb ik er genoeg om weer 2 rijen toe te voegen aan mijn quilt. Ik ga er dus nu eerst boordjes aanzetten.